Sessies

Lifecoaching

Lifecoaching gaat uit van drie vragen; Wie ben ik? Wat wil ik? n Wat kan ik? Om antwoorden te vinden op deze vragen is bewustwording en zelfkennis van groot belang. In elk gesprek werken we aan een actuele situatie die jij in je leven meemaakt. We staan stil bij het moment, wat er gebeurt en welke rol jij daarin hebt. Welke waarden vind jij belangrijk en hoe ga jij jouw waarden leven en uitdragen in je leven? Samen vinden we de antwoorden en met concrete handvatten ga jij vanuit authenticiteit mindfull-leven. Meer uitleg vind je hier.

Life coaching, wat is dat nu precies?

Mijn personal life coaching bestaat uit gesprekken en oefeningen die samen een doelgericht en creatief proces vormen. Het doel is het beter begrijpen van je eigen persoonlijkheid binnen je maatschappelijke context. In ons eerste gesprek bespreken jouw doelstellingen die je met mijn coaching wil bereiken. Samen met de drie vragen vormen deze de basis van onze gesprekken waarbij ik je begeleid en ondersteun.

Mijn life coaching helpt je bij het verbeteren van je prestaties en de kwaliteit van leven en alles wat daaraan samenhangt. Ik ben opgeleid om te luisteren, te observeren en mijn aanpak aan te passen aan jouw individuele behoeften. Het uitgangspunt is dat jij het beste uit jezelf haalt en jouw zelf accepterend, zelflerend, zelfsturend en zelf oplossend vermogen verhoogt, met uiteindelijk de gewenste resultaten als effect. Je laat je daarbij leiden door jouw talenten, waarden en ambities.
Mijn coaching bestaat o.a. uit;
 • 1:

  Gesprekstechnieken;
  Door mijn gesprekstechnieken help ik je gedachten te sturen en daag ik je uit om verder na te denken. Zo worden blinde vlekken zichtbaar wat ervoor zorgt dat jouw gedachten en ideeën verhelderen en je jouw eigen antwoorden vindt.
 • 2:

  Mindfulness;
  Je wordt bewust van de huidige ervaring. Waar je aandacht is, daar ben je. Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Met mindfulness leef je intenser en bewuster. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. De geest wordt rustiger. Ik leer je signalen herkennen die jou laten weten dat je alert moet zijn, waardoor je assertief kunt anticiperen op elke situatie waardoor je doelgericht gaat ondernemen.
 • 3:

  Visualisaties;
  Is jouw voorstellingsvermogen waarmee je je eigen film maakt in je hoofd. Dit zorgt ervoor dat zaken die tot nog toe onbewust waren, bewust worden. Het geeft je overzicht waardoor je een situatie beter begrijpt waardoor je keuzemogelijkheden vergroten en je kan anticiperen.
 • 4:

  BodyDrumRelease;
  Is een methode waarbij ik afwisselend trommel op de linker- en rechterkant van je schouders of lichaam. Tijdens het trommelen word je ontspannen en komt er een stroom van gedachten en beelden op gang die veel inzichten geven. Soms komen er ook emoties boven die meestal onmiddellijk worden verwerkt.
 • 5:

  InnerTravel;
  Is een methode om bewustwording te creëren en in dialoog te komen met ons innerlijk. We hebben allemaal verschillende delen die onze persoonlijkheid vormen en hebben ieder hun eigen manier van denken, voelen, gedrag en waarneming. Deze inzichten geven je grip op je gedachten, wat flexibiliteit en focus oplevert.
 • 6:

  Emotioneel lichaamswerk;
  Is een lichaamsgerichte therapeutische methode die door middel van lichaamsoefeningen en introspectie de geestelijke en lichamelijke gezondheid verbeteren.
 • 7:

  Oplossingsgerichte oefeningen;
  Regelmatig doen we oefeningen en/of geef ik oefeningen tips en/of ‘huiswerk’ mee om nieuwe patronen te integreren in je dagelijks leven.
 • 8:

  Life coaching outdoor;
  Tijdens het coachtraject neem ik je graag mee naar buiten voor een wandeling. De wind door je haren en de zon op je gezicht zorgt voor een andere dynamiek. Daarbij betrek ik de omgeving bij het onderwerp van gesprek. Deze dynamische vorm van coaching zorgt ook voor meer beweging in mentale- en emotionele processen. Het gelijktijdig lopen en praten maakt hoofd en lichaam met elkaar verbonden en daarmee het verstand en het gevoel. Ook creativiteit, intuïtie en het krijgen van inzichten wordt door wandelen geprikkeld.
 • 9:

  Energetisch Lichaamswerk;
  Door mijn handen te leggen op plekken waar zich blokkades bevinden ontstaat er verbinding. Hierdoor geef ik mijn klanten een nieuwe en diepere mogelijkheid tot inzicht en doorvoelen. Blokkades kunnen worden opgeheven waardoor levensenergie weer kan gaan stromen.
 • 10:

  Intuïtie;
  Naast al het bovenstaande gebruik ik altijd mijn intuïtie. Het vormt een belangrijk bron die ik aanwend om jou verder te helpen of een spiegel voor te houden.
Mijn streven is je geen oplossingen of antwoorden aan te reiken, maar je te leiden je naar jouw eigen waarheid en inzichten.
Wil je meer weten, boek dan een kennismakingsgesprek/intake.
Ik bied je een op maat pakket van minimaal 4 of 8 sessies van 2 uur. Het begint altijd met een korte mediatie en massage.

Intake/kennismaking

€ 0,00

Eerste gesprek

€ 80,00
90 minuten

Vervolggesprek

€ 60,00
60 minuten

Ayurvedische sessies

Ben je nieuwsgierig naar wat Ayurveda voor jou kan doen, voel je je uit balans of ervaar je klachten, dan is een consult een goed begin. Tijdens dit gesprek stel ik je uitgebreid vragen over hoe je je gezondheid ervaart, over je eet en leefgewoonten, ook voel ik je pols- en bekijk ik je tong.

Naar aanleiding van het consult stel ik een advies samen. Je kunt dan denken aan advies over voeding, leefstijl, het gebruik van kruiden en eventueel ademhalingsoefeningen, yoga of sporten. Dit advies wordt besproken bij een volgend consult.

Soms is het goed om behandelingen als poeder of oliemassages te ondergaan. Dit zal dan ook in het advies meegenomen worden.

Veranderingen aanbrengen in je eet en leefpatroon is altijd een uitdaging. Het is dan ook raadzaam om na een aantal weken een vervolgconsult te boeken. We bespreken dan hoe jouw lichaam op de veranderingen in je voeding en leefstijl reageert, tegen welke problemen je aanloopt en stel ik vast of en welke vervolgstappen nodig zijn om jouw balans te optimaliseren.

Naast de losse consulten kan je ook kiezen voor trajecten, hierbij zijn behandelingen inbegrepen.

Losse consulten

€ 60,00

5 Consulten

€ 350,00
Ayurvedisch Traject inclusief Ayurvedische massages opmaat.

10 Consulten

€ 650,00
Ayurvedisch Traject inclusief Ayurvedische massages opmaat.

Partnersessies

In een partnersessie gaan jullie aan de hand van praktische oefeningen aan de slag met thema’s als: je openstellen voor de ander, de ander zien en jezelf laten zien, werkelijk luisteren, je overgeven, fysiek contact maken en afstemmen, seksuele energie laten stromen, mannelijkheid en vrouwelijkheid in balans brengen in de relatie, jullie orgastisch potentieel vergroten.

We gebruiken hiervoor tal van tantrische oefeningen, rituelen en meditaties. Vooraf stemmen we samen af welke werkvormen het beste aansluiten bij jullie wensen.

De sessie is op maat (zie ook Motivatie) en beantwoordt dus precies jullie ontwikkelverlangen.

Het kan zijn dat één sessie voldoende is om samen een flinke nieuwe stap te zetten. Maar het is ook mogelijk dat je een paar keer achter elkaar afspreekt, om een thema verder uit te diepen.

Motivatie

Het is een voorwaarde dat beide partners gemotiveerd zijn om met de relatie aan de slag te gaan. Ook is het belangrijk dat jullie allebei de tekst op deze site hebben gelezen, en dat je eventuele twijfels/vragen vooraf per mail of telefoon stelt. Dat geeft vertrouwen voor de eerste ontmoeting. Daarnaast ontvang ik graag van beide partners een mail (dus niet één mail namens beiden van één persoon), waarin jullie de volgende vragen beantwoorden:
 • Wat hoop je in deze sessie te leren/ontwikkelen/ontdekken?
 • Waar zie je tegenop?
 • Hoe kijk jij aan tegen jullie relatie?
 • Hoe beleef jij jullie intieme/seksuele leven?
 • Zijn er dingen die je in de sessie absoluut niet wilt (bv. naakt zijn)?
 • Zijn er dingen die je juist wel graag wilt?
 • Mis je spanning in de relatie?
 • Hoe open is jullie relatie?

Veilige bedding

 • Bij de meeste oefeningen kun je je kleren aanhouden. Zorg dat je makkelijk zittende kleding aanhebt. Bij aanraak- en massageoefeningen is het prettig als je (deels) ontkleed bent.
 • Zorg dat jullie beiden vooraf fris gedoucht zijn. Dat is fijn wanneer je een oefening doet waarbij je elkaar aanraakt.
 • De sessie gaan over intimiteit, nabijheid en soms seksualiteit. Tijdens de sessie worden er echter geen seksuele handelingen verricht. Wel kunnen hierover tips gegeven worden, als dit iets is waarbij jullie advies of inspiratie kunnen gebruiken.
Indien blijkt uit de intake dat meerdere sessies nodig zijn, dan is dit ook in het weekend mogelijk. Dit is inclusief 1 of 2 overnachtingen.

2 uur

€ 120,00

3 uur

€ 180,00

4 uur

€ 240,00

Voor meer informatie of aanmelden:


Individueel masseren

In een individuele workshop leer je de kneepjes van het masseren. Je kunt kiezen uit een relaxmassage, een Hoofdmassage, een ayurvedische massage op de tafel of een tantra massage op de mat (de laatste alleen als we al eens vaker met elkaar hebben gewerkt).

Uitleg wisselen we af met demonstratie. Vervolgens heb je de gelegenheid om zelf te oefenen. Je krijgt dan feedback en tips over houding, aanraking, aanwezigheid, afstemming en massagetechnieken. Aan het einde ontvang je een korte massage, waarin alle behandelde stof nog één keer voorbijkomt, zodat je de massage als het ware ‘in je cellen’ kunt opslaan en je de workshop op een ontspannen manier afrondt.

Misschien is één workshop voldoende voor je om vol zelfvertrouwen anderen te gaan masseren. Het kan ook zijn dat je vaker terug wilt komen om je vaardigheden te verdiepen of om een ander type massage te leren geven.

Oefenpartner

Je kunt iemand meenemen waarop je je massageskills oefent. Heb je geen oefenpartner, dan is een van mijn collega’s beschikbaar: ik demonstreer de technieken op mijn collega en jij oefent je nieuwe vaardigheden op mij.

Kom je samen met een partner en willen jullie beiden leren masseren, dan kan dit natuurlijk ook. Reserveer dan wel voldoende tijd (minimaal 3 uur), zodat jullie beiden genoeg ruimte hebben om te oefenen.

 • Bij het leren masseren ben je (deels) ontkleed. Als dit lastig voor je is, geef dit dan vooraf aan
 • Zorg dat je vooraf fris gedoucht bent
 • Neem slippers mee

2 uur

€ 120,00

3 uur

€ 180,00

4 uur

€ 240,00

Voor meer informatie of aanmelden:


Contact
Tegelenpad 11
1324 DP, Almere
Tel: 0611236369
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
7:00 - 22:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Reviews
Wat klanten zeggen
Inspiratie
Laat je inspireren door Ayubowan
Copyrights © Ayubowan Coaching.
Alle rechten voorbehouden.